keeskoningadvies

Van Organisatie-advies tot CoachingKees Koning adviseert overheden, organisaties van het bedrijfsleven en individuele bedrijven om meer gebruik te maken van kennis en ervaring. Bij voorbeeld bij het samenstellen van een toekomstvisie, door de organisatie van trainingen en workshops, het verrichten van onderzoek en het coachen van leidinggevenden en medewerkers.

Organisatie-advies

Kees Koning adviseert overheden en organisaties van het bedrijfsleven, zoals branche-organisaties en opleidingsfondsen over de meest effectieve aanpak om het arbeidspotentieel optimaal te benutten. Daarnaast adviseert hij over strategisch beleid, zoals bezuinigen, organisatie-ontwikkeling en beperking externe inhuur. Zijn aanpak is praktisch en resultaatgericht. Op grond van zijn ervaring kan hij adviseren over mogelijke subsidieregelingen, bijvoorbeeld bij het A+O fonds Gemeenten.

Projectmanagement

Kees Koning levert professionele projectleiding om de ervaring in uw organisatie en bij uw medewerkers optimaal te benutten. De projectleiding kan gaan over projectleiding tot en met gedetailleerde uitvoering, zoals de organisatie van regionale netwerkbijeenkomsten, trainingen en workshops. U kunt Kees Koning inhuren voor de tijdsperiode en de taken die u het beste uitkomen.


Onderzoek

Kees Koning verricht kwantitatief en kwalitatief onderzoek om (leeftijds)beleid te onderbouwen en te ontwikkelen. Hij verricht evaluatie-onderzoek over de effecten van projecten en beleidsmaatregelen. Als onderzoeker is hij professioneel, ervaren en betrouwbaar.


Coaching

Kees Koning begeleidt leidinggevenden en ondernemers in resultaatgericht en leeftijdsbewust management. Hij geeft werknemers loopbaanadvies en begeleidt hen naar het zelfstandig ondernemerschap en naar een verzelfstandiging van de organisatie. Als coach gaat hij uit van de zelfstandigheid van degenen die hij begeleidt en geeft hen nieuwe richting en energie.