keeskoningadvies

Drs. Kees Koning, Consultant en Coach


Kees Koning is een senior consultant en coach (1952), die werkt voor gemeentelijke en andere overheden, branche-organisaties, opleidingsfondsen en individuele werkgevers en werknemers. Professioneel, betrokken en creatief.

Hij heeft zijn ervaring opgebouwd als beleidsadviseur personeelsbeleid en ondernemerschap bij de Raad voor het Midden- en Kleinbedrijf en als onderzoeker bij het EIM (Economisch Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf). Voor het EIM heeft hij in Roemenië gewerkt om het ondernemerschap te bevorderen. Vanaf 2000 werkt hij als zelfstandig adviseur met de ambitie mensen van alle leeftijden in hun kracht te zetten. Van 2007 tot 2010 was hij projectleider duurzame inzetbaarheid bij het A+O fonds Gemeenten. De gemeentelijke overheid heeft toen zo zijn interesse gewekt dat hij vanaf 2010 zich uitsluitend daarop richt.

Hij levert professionele projectleiding, goed onderzoek en praktische adviezen voor leidinggevenden en medewerkers. Overbruggen van tegenstellingen tussen werkgever en werknemers zit in zijn genen.

In zijn vrije tijd speelt hij klarinet, is hij voorzitter van bridgeclub Hillegersberg en houdt hij zich bezig met Japanse taal en cultuur.

Curriculum Vitae

Meer informatie vindt u in het Curriculum Vitae van Kees Koning.