keeskoningadvies

Langer Doorwerken Loont !Leidinggevenden en medewerkers staan momenteel voor de uitdaging langer te blijven doorwerken. Hoe behoud je je energie als je niet met een regeling op je 60e vertrekt maar doorwerkt tot misschien wel je 70e? Hoe blijf je met alle veranderingen bij op je vakgebied? Hoe werk je samen met jongeren in de organisatie, begeleid en inspireer je ze? En omgekeerd?

Voor werkgevers
Kees Koning Advies biedt u projectleiding om meer rendement te halen uit langer doorwerken. Bijvoorbeeld door advisering over HR-beleid dat rekening houdt met de kwaliteiten van alle medewerkers in de verschillende levensfasen. En over aanpassing van arbeidsinhoud en arbeidstijden die aansluiten bij de belastbaarheid van de medewerker. En over scholing die is afgestemd, ook leervragen per leeftijdsfase. Een 50-plusser heeft nu eenmaal andere leerbehoeften over de inhoud en vorm van het scholingsaanbod dan jongeren. Meer praktijkgericht, geïntegreerd in bestaand vakmanschap, modulair.

Voor werknemers
Kees Koning Advies geeft individuele begeleiding om het meest rendement te halen uit langer doorwerken. Bijvoorbeeld door een Persoonlijk Ontwikkelplan voor de afsluiting van de loopbaan. Ook geeft hij begeleiding bij het starten van een eigen bedrijf om aan het einde van het werkzame leven dromen tot leven te brengen.

Kees Koning Advies werkt bij het langer doorwerken samen met veel andere bureaus: